PolyOxi بازرگانی

گروه بازرگانی پلی اکسی وارد کننده انواع چسب های ساختمانی و شوینده های کارواش

پودر بندکشی رنگی و سفید تارانتولا بر پایه مواد معدنی و پلیمری که جهت بندکشی بین کاشی ها و یا سرامیک در رنگ بندی های مختلف و بسته بندی یک کیلویی عرضه می گردد

شامپو تاچلس

این محصول یکی از قدرتمند ترین و با کیفیت ترین شوینده های نانوتاچلس در بازار ایران است.

PH این محصول در محدوده ی 8 الی 9 می باشد و دارای محیطی کاملا امن و استاندارد برای سلامت مصرف کننده، رنگ خودرو و محیط زیست می باشد. پودر و علاوه بر اینکه باعث تمیز شدن و درخشندگی خیره کننده ی خودرو شما می شود، باعث تشکیل یک لایه ی محافظ بر روی بدنه خودرو می شود

      نحوه استفاده از چسب خمیری سرامیک

  • چسب های خمیری بر پایه رزین های اکریلیکی، مواد غلظت دهنده و مواد معدنی تولید و عرضه می شود. برخلاف چسب نوع پودری که لازم بود برای استفاده از آن ابتدا آن را با آب مخلوط کرد، این چسب ها آماده مصرف می باشند و برای نصب کاشی آماده هستند. در صورتی که بخواهید از چسب سرامیک و کاشی خمیری برای نصب کاشی و سرامیک استفاده کنید، لازم است ابتدا ناهمواری های سطح مورد نظر را با استفاده از مواد مختلفی نظیر چسب پرایمر یا چسب بتن از بین ببرید و روی سطحی صاف، کاشی ها را نصب کنید.
  • برخلاف چسب های پودری که برای خشک شدن به مدت زمان بسیار کمی نیاز داشتند، چسب های خمیری به 72 ساعت زمان نیاز دارند تا به خوبی خشک شوند و کاشی را به سطح مورد نظر بچسبانند. چسب نوع خمیری استحکام و مقاومت کمتری در مقابل رطوبت از خود نشان می دهد، به همین دلیل برای نصب سرامیک در کف حمام یا بخش هایی از خانه که با رطوبت و آب فراوان در تماس هستند، مناسب نمی باشد

کاربرد چسب نوع پودری

  • برای نصب کاشی و سرامیک روی سطوح بتنی و رنگ شده استفاده از این چسب ها پیشنهاد می شود.
  • در بخش هایی از خانه که رطوبت و حرارت زیاد است، چسب پودری مورد استفاده قرار می گیرد.
  • برای نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی می توان از چسبهای پودری استفاده نمود.
  • در حال حاضر قدرتمندترین ماده ای که می توان با استفاده از آن کاشی و سرامیک را روی سطوح مختلف چسباند، چسب پودری می باشد.

کاربرد چسبهای خمیری

  • چسب خمیری برای چسباندن انواع مختلف کاشی و سرامیک روی سطوح سنگی و گچی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • بیشترین کاربرد این چسب ها برای چسباندن کاشی در آشپزخانه می باشد.
  • .

رنگ تمام پلاستیک و نیم پلاستیک

رنگ های پلاستیک ساختمانی به دو گروه: رنگ تمام پلاستیک یا پلاستیک و رنگ نیم پلاستیک تقسیم میشود.این رنگ ها با توجه به کیفیت آنها به دو نوع پلاستیک و نیمه پلاستیک طبقه بندی می شوند. بازتاب نوری مات هستند.حلال آنها، آب است به همین دلیل سرعت خشک کردن بالایی دارد و سریعترین رنگ آمیزی ممکن را فراهم می کند.بهترین گزینه برای تهویه رنگ در ساخت خانه ها است. رنگ تمام پلاستیک نسبت به نوع نیمه پلاستیکی مقاومت خوبی در برابر آب دارد. اما پایداری خوبی در برابر رطوبت ندارد.از سوی دیگر رنگ نیم پلاستیک نسبت به نوع تمام پلاستیک از مقاومت کم تری در برابر آب و رطوبت برخوردار است .ولی استفاده از  آن ها کاربرد بیشتری دارد.

رنگ تمام پلاستیک

به این دسته از رنگ‌ها، رنگ پلاستیک قابل شستشو هم گفته می‌شه؛ چون مقاومت بالاتری از خودشون در برابر رطوبت و آب نشون می‌دن. البته این به معنای قابل شستشو بودن صد در صدی اونا نیست. شما هم به جملات تجاری و تبلیغات اعتماد نکنین (صرفاً می‌شه تا حد قابل قبولی بهش استناد کرد). این رنگ‌ها، برای محل‌های مثل مراکز آموزشی، درمانی و سایر مکان‌های عمومی انتخاب مناسبی هستن.

رنگ نیمه پلاستیک

این دسته، مقاومت کمتری در برابر رطوبت دارن. پس لازمه در مکان‌های کم‌تردد از اون‌ها استفاده بشه. از اصلی‌ترین کاربردهاشونم نقاشی سقف هستش. به طور کلی در مقایسه با رنگ‌های تمام پلاستیک، در کاربردهای گسترده‌تری استفاده می‌شن و قیمت ارزان‌تری هم دارن.

تفاوت های اساسی

  • رنگ نیمه پلاستیک، رنگ رایج‌تری هستش و به راحتی تو بازار پیدا می‌شه.
  • رنگ‌های نیمه‌پلاستیک، دوام کمتری دارن و زودتر از رنگ‌های تمام پلاستیک به تجدید رنگ و ترمیم احتیاج دارن.
  • قابلیت شستشوی رنگ تمام پلاستیک به مراتب از رنگ نیمه پلاستیک بیشتر هستش.
  • رنگ‌های نیمه پلاستیک،قیمت مناسب‌تری دارن.
  • اجرای رنگ نیمه‌پلاستیک
  •  راحت‌تر و سریع‌تر از رنگ تمام پلاستیک هستش.

www.Polyoxi.ir

پلی اکسی . بازرگانی پلی اکسی . polyoxi.ir

بازرگانی پلی اکسی 

مایع ظرفشویی

هیدروکسید سدیم یک باز قوی با اهمیت فراوان در کاربردهای صنعتی می باشد. حدود %۵۶ از هیدروکسید سدیم تولید شده، در صنعت مصرف می شود و %۲۵ از این مقدار در صنعت کاغذ استفاده می شود. سدیم هیدروکسید همچنین در تولید نمک های سدیم و مواد شوینده، تنظیم pH و سنتز مواد آلی استفاده می شود. به طور عمده، در مقیاس زیاد، اغلب از سود به صورت محلول استفاده می شود، زیرا محلول ها ارزان تر بوده و کار کردن با آن ها راحت تر است.

 

ضد زنگ چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

وقتی آهن یا فولاد دچار خوردگی می شود، نتیجه اکسید آهن یا همان چیزی است که “زنگ زدگی” می نامیم. اعمال پوشش مناسب ضد زنگ در فلز، آن را در برابر اثرات خراب کننده ناشی از قرار گرفتن در معرض آب محافظت می کند. برای اینکه کاربرد فولاد و سایر فلزات در ساخت و سازها عملی شود، باید از برخی روش های محافظت در برابر خوردگی استفاده شود. در غیر این صورت، عمر فولاد و سایر فلزات محدود خواهد شد و باعث کاهش کارایی و افزایش هزینه های نگهداری می شود. یکی از این روش ها استفاده از ضد زنگ برای فلزات است.

رنگدانه های ضد خوردگی موجود در ضد زنگ های با کیفیت، خاصیت سطح فلز پایه را تغییر می دهد. این فلز در نتیجه مقاومت الکتریکی بالایی را ایجاد می کند. رنگدانه های مختلف این واکنش را به روش های مختلفی انجام می دهند. آغازگرها رطوبت را جذب می کنند تا با فولاد واکنش نشان ندهد.

کاربرد ضد زنگ

  • برای استفاده در سطوح فلزی، بتن یا سیمان ایده آل است.
  • سطوح فلزی را از زنگ زدگی محافظت می کند.
  • برای سازه های فلزی، قطب های فلزی، دیوارهای پارتیشن، نرده ها، درها، دروازه ها، تریلرها و سایر سطوح فلزی، چه در بیرون و چه در داخل مناسب است.
  • به رنگ خاکستری و قرمز موجود است.
  • یک پوشش نیمه براق مقاوم در برابر سایش بعد از خشک شدن تشکیل می دهد.
  • بعد از آن می توان از لایه های رنگ استفاده کرد.
  •  

 

رنگ روغنی مات

معمولا از رنگ روغنی مات برای رنگ‌آمیزی سطوحی استفاده می‌شود که نمی‌خواهیم جزئیات (نواقص) آن سطح به خوبی دیده شود. یا تمایل به ایجاد جلوه ای خاص و منحصر به فرد به سطح مورد نظرتون دارید استفاده میشود. رنگ‌ روغنی مات نسبت به رنگ براق و نیمه‌براق زبر تر است و بدیهی است از نظر تماس‌های معمولی و تمیز کردن‌های مداوم سطح، این رنگ مقاومت کمتری دارد.

اما این نکته باعث نمیشه این نوع رنگ را از نظر زیبایی با انواع دیگر خودش مقایسه کنیم! رنگ‌های روغنی مات واقعا زیبا هستند!!

همانطور که اشاره  شد میتوانید از این نوع رنگ برای سطوحی استفاده کنید که دارای موج هستند، و نمی‌خواهید این موج‌ها در سقف و یا دیوار خود نمایان شود.

ویژگی‌های رنگ روغنی مات

 

    رنگ روغنی مات ماندگاری کمتری دارد.

    این رنگ ظاهری زیبا و دلنشین دارد و محیط را زیبا می‌کند.

    این رنگ زود کثیفی را به خود میگیرد.

    پاک کردن آن سخت است و ممکن است به رنگ آسیبی وارد شود.

    پوشش دهی خوب و تنوع رنگ بالایی دارد.

    نور را کم منعکس می‌کند.

    نسبت به رنگ روغنی براق و رنگ روغنی نیمه‌براق کمتر قابل شست و شو است.

    وزن آن سنگین تر است اما قیمت پایین تری دارد.

رنگ روغنی براق

رنگ روغنی براق برخلاف رنگ مات از براقیت بیشتری برخوردار است و این نوع رنگ از نیمه‌براق نیز براق تر است. نقاشان رنگ روغنی براق را با نام رنگ آلکیدی براق نیز میشناسند. رزین آلکیدی که در این رنگ مخلوط می‌شود از ترکیب اسید و الکل بدست می‌آید. اسید موجود در رنگ موجب پوشش منعطف آن می‌شود.

از رنگ روغنی براق که از شفافیت و براقیت بالاتری برخوردار است برای رنگ‌ آمیزی فلزاتی نظیر نرده، فرفورژه، درب و پنجره و غیره استفاده می‌شود. همچنین برای رنگ درب و پنجره چوبی نیز کاربرد دارد.

رنگ روغنی براق برخلاف رنگ روغنی مات، جزئیات (نواقص) را نمایش میدهد. قبل از استفاده از رنگ روغنی براق باید سطح کار خود را  حتما! صاف کنید چون این رنگ موج موجود در دیوار را نمایان می‌کند. این محصول ماندگاری بالایی دارد و به راحتی تمیز می‌شود.

از رنگ روغنی براق در محیط‌هایی مانند حمام و آشپزخانه  استفاده می‌شود و برای رنگ آمیزی در و پنجره فلز و چوب به کار برده می‌شود. برای دیوارها پیشنهاد نمیشود؛ چون زود دل را میزند و به خوبی نور را به سمت چشمانتان منعکس میکند و باعث زده شدن شما از این رنگ میشود

مزایای استفاده از رنگ اکریلیک

  • درخشش قابل قبول با قابلیت پوشانندگی سطوح و لکه ­ها
  • خشک شدن سریع
  • استفاده آسان
  • امکان اعمال دو لایه رنگ در یک روز
  • قابلیت تمیزشوندگی بالا
  • قابل اشتعال نبودن
  • امکان استفاده در هر سطحی
  • عدم نیاز به پرایمر در بعضی از سطوح
  • قابلیت شستشو
  • مقاوم در برابر اثرات نور خورشید و نفوذ رطوبت

معایب استفاده از رنگ اکریلیک

  • در بعضی از موارد قبل از اولین شستشو نیاز به سی روز زمان دارد
  • قابلیت تمیزشوندگی کمتر نسبت به رنگ روغنی
  • ماندگاری و دوام کمتر نسبت به رنگ روغنی
  • در بعضی از موارد امکان پیاده ­سازی روی سطوح براق را ندارد
  • ممکن است با گذشت زمان دوام آن­ ها کاهش پیدا کند

 

 

 

آب بند کننده دوجزئی چیست ؟

 

آب بندی و عایقکاری و محافظت از سطوح بتنی، همواره یکی از دغدغه های موجود در سازه های بتنی می باشد. این موضوع بخصوص در سازه های قدیمی که از تکنولوژی هایی که امروزه برای آب بندی داخلی و سطحی بتن موجود است ، استفاده نشده، به وفور مشاهده می شود. از این دسته می توان به استخرها ، مخازن ، چاله آسانسور ها و ...اشاره نمود . همچنین در بسیاری از پروژه های جدید نیز، بنا به نظر کارفرما، آب بندی داخلی بتن انجام نمی شود و یا استخر یا سازه مورد نظر از مصالحی مانند بلوک و آجر ساخته می شود که نیاز به آب بندی سطحی بعد از اجرای سازه خواهد داشت . آب بند پلیمری دو جزئی گزینه بسیار مناسب برای آب بندی سطوح بتنی می باشد . این ماده ، یک محصول پلیمری اصلاح شده ، بر پایه سیمان و سنگدانه ها و رزین آکریلیک می باشد و دارای قابلیت ارتجاعی ، دوام و چسبندگی بسیار بالا به سطح می باشد . آب بند پلیمری به سهولت روی سطوح قابل اجراست

 

انواع شوینده های کارواش

شامپو

شامپو ها ترکیباتی هستند که از مواد شیمیایی ویژه ای برای حذف لکه ها و چربی ها تشکیل شده اند. همانطور که می دانید شامپوی مخصوص شستشوی ماشین دارای سورفکتانت و ترکیبات قلیایی ای است که می تواند به خوبی اتومبیل را پاک و تمیز کند. این شامپوها شامل ترکیباتی مانند انواع فسفات ها، هیدروکسید سدیم، هیدروکسید پتاسیم، تگزاپون، تری اتانول آمین، کوکودی اتانول آمین، ایزوپروپیل الکل و سدیم متا سیلیکات هستند.

همچنین از سورفکتانت ها آنیونی جهت نرم شدن آب و ایجاد کف بیشتر نیز استفاده می شود. گاها از سورفکتانت های آمفوتریک بجای آنیونی استفاده می شود. علت آن این است که این ترکیبات می توانند متناسب با pH محیط فعالیت داشته باشند و در نتیجه آسیب کمتری به پوشش بدنه اتومبیل وارد شود.

فوم

از دیگر مواد شوینده کارواش ها فوم است. استفاده از فوم در شستشوی اتومبیل به پاک کردن آلودگی های روی ماشین بسیار کمک می کند چرا که به دلیل ترکیباتی که دارد منجر به ایجاد کف بیشتر و در نتیجه پاکیزگی بهتر اتومبیل می شود. این ترکیبات حاوی حدود 28% بتائین، مانند کوکامیدو پروپیل بتائین، سورفکتانت های ملایم (معمولا آمفوتریک) و تگزاپون هستند. امروزه فوم ها با رایحه ها و رنگ های مختلف تولید و برای شستشو اتومبیل در کارواش ها استفاده می شوند.

واد نانو کارواش

امروزه با توجه به بحران کمبود آب، استفاده از روش هایی برای کاهش مصرف آن بسیار است. یکی از جاهایی که آب زیادی در آن مصرف می شود، کارواش ها هستند. برای حل این مشکل روش هایی معرفی شده که یکی از آن ها استفاده از نانو مواد برای شستشوی اتومبیل هاست. این مواد به دلیل ساختار فشرده ای که دارند، مانع نفوذ ذرات و توده های محیطی از جمله گرد و غبار و خاک می شوند، زیرا روی سطح بدنه خودرو قرار می گیرند، علاوه بر این، خواص آبگریزی را نیز فراهم می کنند.

این مواد به علت خاصیت ضد الکتریسیته ای که دارند می توانند با ایجاد رشته های به هم پیوسته آلودگی ها را به الیاف دستمال منتقل کنند. بنابراین، توده های بسیار کوچک، غیر قابل مشاهده و در سایز اندازه نانو از سطح پاک می شوند. این مواد شوینده همچنین با ایجاد لایه ای با چسبندگی بالا از سطح، پس از تمیز شدن، محافظت می کنند. نکته قابل توجه در استفاده از نانومواد شوینده این است که نیازی به استفاده از آب قبل از شستشو با نانومواد نیست و استفاده از این مواد نیاز به تخصص خاصی ندارد

 

 

بازخوردها